drag the shapes & find balance
Shape star
Shape line
Shape circle
Shape square

Meet the team: Anita :)

Име и презиме Анита Спасеска Во Brand Union познатa како Анита Работна позиција Office Assistant Brand Union e… Унија на…

Прочитај повеќе

Се преселивме!

Поблиску до центар, до Апче, до парк, до Силбо…Нашата нова адреса е бул.Партизански Одреди 43а 1/15. Ве чекаме на гости…

Прочитај повеќе

Наши проекти: The Lashko Way pt.2

Веќе го запознавте Lashko човекот, нели? 🙂 Ја продолжуваме неговата приказна, во второто видео од серијалот The Lashko Way...

Прочитај повеќе

Фотографирање за социјалните медиуми

После некое време мислам дека сите го забележавме значењето на Интернетот и социјалните мрежи. Сега сме веќе презаситени...

Прочитај повеќе

Meet the team: Marko :)

Име и презиме Марко Ѓурѓиќ Во Brand Union познат како Класичен Хромец, троа гласен 🙂 Работна позиција Account Manager. Brand…

Прочитај повеќе

Do you like our work?

Call us, write to us, and let’s talk more 🙂