drag the shapes & find balance
Shape star
Shape line
Shape circle
Shape square
BTL промоции

Летни промоции за Skopsko Radler

Client: Пивара Скопје
Период: 2023

Прочитај повеќе
Настани

Philips “Dealers’ Day 23”

Client: Philips
Период: 2023

Прочитај повеќе
Интегрирана кампања

Претставување на ново стаклено пакување на Ladna

Client: Ладна
Период: 2023

Прочитај повеќе
Интегрирана кампања

Комплетно ребрендирање на Amstel на македонскиот пазар

Client: Пивара Скопје
Период: 2022

Прочитај повеќе
Интегрирана кампања

Кампања за борба против семејно насилство

Client: Kvinna till Kvinna
Период: 2022

Прочитај повеќе
Интегрирана кампања

Лансирање на нови Ladna функционални води

Client: Ladna
Период: 2022

Прочитај повеќе
Видео продукција

Видео продукција во 6 земји за Бундес Банка

Client: Bundes Bank
Период: 2021

Прочитај повеќе
Интегрирана кампања

„Ден на жената“ во Skopje City Mall

Client: Skopje City Mall
Период: 2021

Прочитај повеќе
Активација со инфлуенсери

Инстаграм тури за Програмата за зачувување на природата

Client: Фармахем
Период: 2017, 2018, 2022

Прочитај повеќе
ФОТО ПРОДУКЦИЈА И КОРПОРАТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

Новогодишни корпоративни подароци за Argjira

Client: Argjira
Период: 2021

Прочитај повеќе

Дел од нашите досегашни соработки: Алкалоид, Жито Лукс, Витаминка, Wurth, Porsche Македонија, Canon, SEAT, Renault, Toyota, А1 Македонија, Zepter, Kraš, Skandinavian Living JYSK, Podravka, Sport Vision, My:Time, B-Watch, Дуна Компјутери, Машински Факултет Скопје, Тутунски комбинат Прилеп, Johnny Walker, Smirnoff, Captain Morgan, Absolut, Ballantine’s, Jameson, Arthurs, Винарија Тиквеш, Авалон продукција, Backstage, Алфа Аудио, Промес, Млекара Здравје Радово, Виталиа, Вива, Мотоцентар, Горење, Casa Italia, DM Markt, Неотел, Netcetera, Музеј на современа уметност, ПроКредит Банка, КБ Прво Пензиско друштво, Пастел, Стопанска Комора на Македонија, Арѓира, Bebel Fashion, Grant Thornton, Cushman and Wakefield Forton, Европа, Еуролинк Осигурување, Oriflame, Паладиум, Млекара Маестро, Систина Офталмологија, Генеа Лабараторија

Tи се допаѓа нашата работа?

Јави ни се, пиши ни, ќе поразговараме 🙂