drag the shapes & find balance
Shape star
Shape line
Shape circle
Shape square

Здраво! Ние сме Brand Union⭐

Full service независна маркетинг агенција основана во 2012 година во Скопје.
Не се задоволуваме со просек и не се плашиме од многу работа. Создаваме иновативни и квалитетни решенија, кои водат кон долгорочни партнерства со нашите клиенти и соработници.

Dimitar Arsovski

Dimitar Arsovski
Media Assistant
dimitar.arsovski@brandunion.mk

Oliver Noveski

Oliver Noveski
Media Director & Partner
oliver.noveski@brandunion.mk

Ivana Dzarevska

Ivana Dzarevska
Senior Account Manager
ivana.dzarevska@brandunion.mk

Marko Gjurgjikj

Marko Gjurgjikj
Production Director
marko.gurgik@brandunion.mk

Bojana Zavkova

Bojana Zavkova
Brand Strategist
bojana.zavkova@brandunion.mk

Filip Lazarov

Filip Lazarov
Senior Graphic Designer
filip.lazarov@brandunion.mk

Ira Babic

Ira Babic
CEO & Partner
ira.babic@brandunion.mk

Iva Dujak

Iva Dujak
Chief Creative Officer & Partner
iva.dujak@brandunion.mk

Dimitar Arsovski

Dimitar Arsovski
Media Assistant
dimitar.arsovski@brandunion.mk

Oliver Noveski

Oliver Noveski
Media Director & Partner
oliver.noveski@brandunion.mk

Ivana Dzarevska

Ivana Dzarevska
Senior Account Manager
ivana.dzarevska@brandunion.mk

Marko Gjurgjikj

Marko Gjurgjikj
Production Director
marko.gurgik@brandunion.mk

Bojana Zavkova

Bojana Zavkova
Brand Strategist
bojana.zavkova@brandunion.mk

Filip Lazarov

Filip Lazarov
Senior Graphic Designer
filip.lazarov@brandunion.mk

Ira Babic

Ira Babic
CEO & Partner
ira.babic@brandunion.mk

Iva Dujak

Iva Dujak
Chief Creative Officer & Partner
iva.dujak@brandunion.mk

We do things right!

Нашата мисија е постојано да се надградуваме, ние самите и клиентите за кои работиме.
Соработките кои ги развиваме се базираат на длабинско разбирање на потребите и проблемите на клиентите, постојана проактивност и поддршка во секоја фаза од маркетинг процесите на нашите клиенти.

Портфолио

БРЕНД ИДЕНТИТЕТ И СТРАТЕГИЈА

Заедно ја креираме иднината! Анализираме, планираме и формираме конкретни предлози за развивање на маркетинг стратегија за вашиот бренд и компанија на долг рок.

КРЕИРАЊЕ НА СОДРЖИНА

Ја раскажуваме вашата приказна! Работиме копирајт, дизајн, анимација, фотографија, видео и аудио продукција за традиционални и дигитални медиуми. Креираме содржина, секогаш специфично прилагодена за клиентот и неговата публика.

ПРОМОТИВНИ И ЈАВНИ НАСТАНИ

Одиме кај публиката! Организираме промотивни и корпоративни настани и промоции преку кои директно го презентираме вашиот бренд пред посакуваната публика.

МЕДИА ЗАКУП

Добрата приказна е ништо, ако сите не ја слушнат! Развиваме медиа планови за традиционални и онлајн медиуми, ги спроведуваме и даваме детални извештаи за резултати.

Е-ПРОДАВНИЦИ И ВЕБ СТРАНИ

Ве поврзуваме, 24/7! Осмислуваме, создаваме и одржуваме веб сајтови и е-продавници. Споделете ја вашата цел и дозволете ни да ја развиеме од идеја до финално решение.

ИНФЛУЕНСЕРИ

Почнуваме разговори! Одбираме релеванти инфлуенсери, организираме брифирање, креираме комуникациски концепти, го следиме објавувањето и резултатите од креираната содржина.

СОЦИЈАЛНИ МЕДИУМИ

Се грижиме за публиката! Објавуваме, одговараме на прашања и коментари, следиме резултати, даваме насоки за унапредување на комуникацијата на социјалните медиуми.