drag the shapes & find balance
Интегрирана кампања

„Ден на жената“ во Skopje City Mall

„Ден на жената“ е интегрирана маркетинг кампања која имаше за цел да направи жените во Скопје да се чувствуваат одлично за денот на жената и да ги искористат специјалните понуди во Skopje City Mall организирани по повод 8 март.

Позитивните пораки „Ти можеш сѐ што ќе посакаш“, „Насмевни се, денов ќе биде супер“, „Изгледаш прекрасно денес!“ беа главните пораки со кои ги носевме насмевките на лицата на жените, од кои потоа произлегоа бројни офлајн и онлајн активности:

  • Изработка на концепт и продукција на social experiment видео спот
  • Дизајн, изработка и закуп на билборди
  • Комплетно брендирање на трговскиот центар (банери, панели, картолини)
  • Водење на социјални мрежи за време на кампањата (продукција и менаџирање)
  • Организација на промоции
  • PR текстови во онлајн медиуми
  • Дизајн и изработка на промо материјали – веб банери, флаери, торби, маички итн.
  • Активација на инфлуенсери

Ти се допаѓа нашата работа? Контактирај нѐ.