drag the shapes & find balance
Настани

Philips “Dealers’ Day 23”

Како дел од нашата долгогодишна соработка со Philips, во 2023 година го организиравме и нивниот редовен годишен корпоративен настан “Dealers’ Day” наменет за сите Philips продажни дистрибутери од регионот.

“Dealers’ Day 23” на едно место собра 250 гости од Балканот пред кои беа презентирани новости и главни карактеристики за 5 линии на производи: правосмукалки, парни генератори, кафемати, прочистувачи и навлажнувачи на воздух, и храна – готвачи на пареа, мулти готвачи, блендери, соковници и сл.

Ти се допаѓа нашата работа? Контактирај нѐ.