drag the shapes & find balance

Резултати од онлајн анкета за 2023 година

Дали знаете дека повеќе од 50% од македонските корисници купуваат онлајн?

Во периодот од 22 февруари до 6 март спроведовме анкета за онлајн навиките на македонските корисници, а резултатите од анкетата на која одговорија 743 испитаници можете да ги преземете во .pdf формат на линкот подолу.

Меѓудругото од резултатите ќе дознаете по колку часа македонските корисници поминуваат на интернет и на што најмногу го трошат своето време, кои се социјалните мрежи каде што се активни, но и дали им веруваат на македонските инфлуенсери.

Преземи резултати од онлајн анкета