drag the shapes & find balance
Настани

Ladna Premium настан за инфлуенсери

Како дел од кампањата за лансирање на новата Ladna Premium со матичен млеч, развивме концепт и организиравме настан за инфлуенсери со цел претставување на новиот производ.

На настанот поканивме популарни македонски инфлуенсерки за интимно попладневно дружење. За време на настанот инфлуенсерките имаа можност да ја пробаат новата Ladna Premium со матичен млеч, да учествуваат во интерактивни игри како и да се релаксираат низ опуштен разговор со кафе и слатки деликатеси.

Ти се допаѓа нашата работа? Контактирај нѐ.