drag the shapes & find balance
ФОТО ПРОДУКЦИЈА И КОРПОРАТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ

Новогодишни корпоративни подароци за Argjira

Ги дизајниравме и изработивме празничните корпоративни подароци за златарата Argjira. Покрај специјализирана фотосесија за накитот, дизјаниравме и кеса, тефтер, календар за маса, пенкало и ѕиден календар.

Концептите на фотографиите ги изработивме заедно со Ани и Дими, со кои соработувавме за фотографирање на целиот календар.

Ти се допаѓа нашата работа? Контактирај нѐ.