drag the shapes & find balance
Интегрирана кампања

Лансирање на нови Ladna функционални води

Со големо задоволство ја креиравме и спроведовме интегрираната кампања за лансирање на нови Ladna функционални води преку која ја запознавме пошироката јавност за постоењето на новите Ladna Anti-Aging и Ladna Immunity.

Креативниот концепт на кампањата и носечката порака нѐ потсетува дека сите ние имаме внатрешна сила да ги надминеме животните предизвици, без разлика дали се мали и секојдневни, или пак големи и значајни промени. Ladna нѐ охрабрува да бидеме подобри и да не се откажуваме.

Докажи си дека можеш,
креирај ја својата приказна.

Лансирање на нови Ladna функционални води

Во овааа кампања за лансирање на новите Ladna функционални води беа вклучени следните активности:

  • Изработка на концепт и продукција на видео спот
  • Изработка на конепт и продукција на анимирани видеа
  • Продукција на фотосесија
  • Комплетен медиа закуп за традиционални и онлајн медиуми
  • Водење на социјални мрежи за време на кампањата (продукција и менаџирање)
  • Организација на семплинг промоции
  • PR текстови во онлајн медиуми
  • Дизајн и изработка на промо материјали – веб банери, флаери, торби, маички итн.
  • Активација на инфлуенсери

Ти се допаѓа нашата работа? Контактирај нѐ.