Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vitalia: Имагинацијата креира реалност

Кампања „Имагинацијата креира реалност“
Клиент: Vitalia

Година: 2020

За нивниот нов производ, барови со јаткасти плодови и овошје, под брендот Imagine, Vitalia сакаа визуелно да раскажат приказна за имагинацијата која креира реалност. За таа цел изработивме носечки дизaјн и дизајни за промотивни материјали преку кои ја поттикнавме имагинацијата на публиката.

Целата кампања беше поделена на два дела, teaser кампања и интегрирана кампања користејќи различни канали на комуникација:

  • Билборди и постери
  • Брендирање во продажни места
  • Календари
  • Веб банери
  • Социјални медиуми
  • Инфлуенсери
11/05/2021

Leave a reply