Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Spirit клуб со Дупер

Како снимавме со еден од нашите омилени бендови :)

Клиент: Vip
Година: 2018

Со цел да ја промовираме најновата активација на Vip – Spirit Club за млади од 18 до 26 години, одлучивме да се здружиме со момците и девојката од овој супер бенд, актуелен кај целата македонска публика, но, особено кај младите.

Бидејќи дел од промотивната понуда на Vip Spirit Club-от вклучуваше доделување на три iPhone X телефони, се договоривме со DUPER да го исвират својот хит „Не сум твој тип“ исклучиво на iPhone X и потоа целото го претворивме во реклама.

Како звучеше сето тоа можете да погледнете во видеото. 🙂

31/10/2018