Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Серијал за велосипедисти

Клиент: Vip
Година: 2017

За промоција на достапноста и мрежата на Vip низ целата држава, но и за промоција на здравиот живот, велосипедизмот и Vip Cycling тимот, направивме серијал од 3 видеа, каде што вработените на Vip поделени во три тима возеа од една базна станица до друга преку планински предели низ земјава. Тимовите поделени во 3 тима по 7-8 луѓе, возеа три рути Водно – Св. Петка, Коњско – Томорос и Ѓуриште до Св. Ѓорѓија.

Тизер видеото ги претставуваше тимовите и нивните карактеристики, преки кои се истакнуваа и карактеристиките на компанијата, додека во второто видео веќе се возеа рутите и се освојуваа врвови. Третото видео беше туторијал, односо преку него се презентираа tips&tricks корисни за велосипедисти.

700.000+ прегледи на социјалните мрежи

09/01/2019

Leave a reply