Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Првиот 3D пост

Клиент: Vip
Година: 2018

Во периодот кога беше овозможена опцијата за споделување на 3D содржини, во Vip се одвиваше кампања во која промотивно се продаваа 3 модели на телефони. Од истите направивме реалистичен и детален 3D рендер, преку кој фановите на Фејсбук може да добијат 360 перспектива од телефонот и да се запознаат подобро со неговите физички карактеристики. Постовите не можеа да се спонзорираат, но привлекоа големо внимание, бидејќи беа први од ваков тип во земјава.

09/01/2019

Leave a reply