Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Промовирање на MyKi Pets

Се дружевме со најслатките миленичиња на Vip :)

Клиент: Vip
Бренд: MyKi Pets
Година: 2018

Со цел да ги промовираме MyKi Pets – GPS тракери за домашни миленичиња, ја раскажавме приказната на неколку вработени во Vip и нивните преслатки миленичиња. Секој од сопствениците сподели интересна приказна за неговото милениче, а секое од миленичињата го носеше MyKi уредот. „Моделите“ за фотосесијата беа одбрани преку интерно гласање од страна на сите вработени во Vip. Кампањата беше споделена на Facebook и Instagram страниците на Vip.

19/12/2018

Leave a reply