Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Промоции во кино

Клиент: Vip
Година: 2018

Во периодот пред Оскаровската ноќ, Vip реализираше кампања каде што во фокус беа филмските канали и пакети кои ги нуди. Како надополнување на TVC кампањата, како и видеата кои беа изработени специјално за социјалните мрежи, за фановите организиравме приватна проекција во киното Cineplexx. Околу 100 фановите уживаа во проекцијата на филмот „The Shape of Water“, а за секого следеше и бесплатно освежување по избор и пуканки.

Добитниците беа одбрани по случаен избор на Facebook, а за добивање по две влезници се пријавија 200 луѓе, за неколку часа, колку што траеше пријавувањето.

08/01/2019

Leave a reply