Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: летни промоции

Како си поминавме летово :)

Клиент: Vip
Година: 2018

Од стандардните промоции во кои со посетителите на плажите разговаравме за Vip Spirit Club, до журка на брод на која дочекавме зајдисонце, влечење со гуми на глисер и супер журкање на Ohrid Calling фестивалот, супер си поминавме ова лето организирајќи ги промотивните активности на Vip 🙂31/10/2018