Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Кампања за филмска програма

Клиент: Vip

Година: 2018

За кампањата „Влези во филм“ преку која Vip ги претставуваше своите филмски канали и пакети, развивме концепти и сценарија за серијал од 6 видеа. Преку познати реплики од македонски и светски филмови и Тв серии ги презентираа различните канали и пакети. Во 6те видеа беа вклучени два туторијали за прикажување на функциите на уредот (снимање, премотување, видеотека).

Видеата ги одбележа улогата на познатата спикерка Миланка Рашиќ која е позната по улогата за водење на ноќта на Оскарите.

Сите видеа заедно имаа над 2 милиони views Facebook.

09/01/2019

Leave a reply