Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Vip: Cosplay настан за финалето на Game of Thrones

Клиент: Vip
Година: 2019

Ноќта пред големото финале на најпопуларната телевизиска серија во светот, Game of Thrones, организиравме косплеј натпревар за нашиот клиент Vip со поддршка од HBO.

Настанот имаше за цел да ја пренесе целата атмосфера од серијата во реалност, самата локација беше рекреирана во Game of Thrones стил – влезот беше рекреација на криптата на Винтерфел, додека главната сала беше поставена како салата за легендарната епизода „Red Wedding“. За време на настанот квартет ги свиреше познатите теми од серијата. Погледнете повеќе во видеото и фото албумот подолу.

04/06/2019

Leave a reply