Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

The Lashko Way

Приказната на Лашко човекот.

Клиент: Пивара Скопје
Година: 2018

Кампањата е развиена врз основа на концептот „знаеш како“, карактеристика која ги врзува сите љубители на Лашко. Искуството, стилот, потребата од врвен квалитет комбинирани во едно, прават Лашко човекот да знае како да ги направи вистинските избори.

Серијалот од трите видеа кои ги изработивме го прикажува секојдневието на типичниот Лашко конзумент, неговите навики, местата на кои ужива, како се забавува…Секое од видеата доби и свое надополнување направено само за гледачите. Преку дополнителните објави на Facebook страницата и YouTube каналот на Лашко, тие можеа да ја слушаат плејлистата на Лашко човекот, да играат шах со неговиот пријател од берберницата или да уживаат во погледот од неговиот rooftop.

31/10/2018