Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Стоби Флипс: Facebook Кампањи

Приказните на Стоби Флипс раскажани од фановите :)

Клиент: Витаминка Прилеп
Бренд: Стоби Флипс
Година: 2015 – 2017

Во текот на нашата соработка со Витаминка развивме бројни Facebook кампањи кои имаа за цел поттикнување на публиката да креира содржина. На Facebook страницата на Стоби Флипс споделувавме теми за фотографирање, а публиката за возврат ги споделуваше нејзините фотографии со Стоби Флипс на дадената тема.

Дел од најуспешните кампањи се: „Патуваме со Стоби Флипс“, „Кажи Флипс“, „Flips on your lips“ и „Стоби Флипс приказни“. Добивме фотографии од секаде од светот на локации кои не ни можевме да змислиме дека ќе го видиме Стоби Флипс – под вода, на врвот на вулкан, на тропски плажи и планински врвови 🙂

29/10/2018

Leave a reply