Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

PROMES: Медо Готви

Нашата прва емисија за готвење :)

Клиент: PROMES
Години: 2014, 2015

За нашиот клиент PROMES развивме видео серијал кој презентираше брзи и едноставин рецепти. Идејата на кампањата беше да пренесе идеи соодветни за милениалс и да се издвои од класичните емисии за готвење во Македонија.

Главниот готвач во нашата кујна беше Медо, познат Инстаграмџија и Твитерџија кој ги споделуваше своите идеи за вкусни рецепти со неговите следачи. Заедно со PROMES, Медо го водеше серијалот #МедоГотви во кој споделуваше рецепти користејќи ги производите на PROMES во лежерна атмосфера. Видеата потоа беа споделувани на Facebook и Twitter.

29/10/2018

Leave a reply