Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

A1: празнична активација со инфлуенсери

Клиент: А1

Година: 2019

Како и секоја година, така и оваа заедно со А1 им приредивме вистинско празнично изненадување на инфлуенсерите. Наместо класичното испраќање на новогодишен подарок, сакавме празничната магија да ја донесеме директно во нивните домови. За таа цел ангажиравме четворица хористи кои во улога на Christmas carolers посетија 10 инфлуенсери во нивните домови, изведоа една празнична песна и им го доставија новогодишнит подарок од  A1. Инфлуенсерите уживаа во изненадувањето и секој од нив сподели кратко видео на својот Instagram профил.

 


17/01/2020

Leave a reply