Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Подравка: Супа на денот

Вкусен крај на годината. :)

Клиент: Подравка Македонија
Бренд: Подравка супи
Година: 2018

Се надоврзавме на иницијалната идеја на Подравка и ја развивме кампањата „Супа на денот“. Со цел да промовираме 30 различни видови на супи од понудата на Подравка, соработувавме со 30 локални инфлуенсери кои го прикажаа нивниот начин на консумирање на супите. Од топла, домашна атмосфера, до планински врвови, добивме одлични фотографии и видеа во кои секој инфлуенсер го презентираше својот начин на уживање во производите на Подравка.

19/12/2018

Leave a reply