Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Philips: Кампања за тримери

Клиент: Philips
Година: 2018

Целта на кампањата беше да се доближат најдобрит тримери на Philips до мажите во Македонија. Малку поради незапознаеноста со целата понуда на брендот, но и поради предрасудите на мажите во овој регион дека не треба постојано да се грижат за влакната на нивното тело.

За потребите на кампањата ангажиравме тројца познати ликови од различни профили: Марко Марк (радио и ТВ водител), Даниел Трбогазов (Мој Тренер) и Дарко Ангелески (бармен и сопственик на Speakeasy).

Снимивме три видеа во кои секој од нив претставуваше по еден производ и неговите карактеристики. Паралелно со видеата на инфлуенсерите на Facebook страницата на Philips објавуваме и постови во кои во детаљи се прикажуваа можностите и квалитетот на Philips тримерите.

09/01/2019

Leave a reply