Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Philips: Џусери и блендери

Клиент: Philips
Година: 2017

Создадовме кампања преку која го потенциравме значењето на здравата исхрана.
На тој начин ги поставивме Philips блендерите и џусерите како најдобар пријател на секоја фамилија.

Во кампањата ги користевме Сања Ристиќ, Ружица Антиќ и Дејан Пецаковски како инфлуенсери.

Сања, Ружица и Дејан на своите профили промовираа здрав живот и различни рецепти кои сакаат да ги спремаат во својот дом. На Facebook страницата на Philips и на профилите на инфлуенсерите одржавме натпревар PhilipsChallenge во кој баравме од фановите да споделуваат нивни рецепти и рецептите кои имаа најмногу лајкови и коментари добија на поклон Philips блендери и џусери. Покрај тоа во комуникацијата вклучивме и неколку ПР објави со совети за здрав живот и рецепти за смутиња. Со Сања Ристиќ снимивме видео тестимонијал во кое таа ни ги подготвува своите омилени рецепти.

Добивме околу 400 објави со рецепти кои ги спремија нашите фанови. Фановите коментираа, прашуваа и поставивме однос помеѓу Philips и категоријата на луѓе кои сакаат здрав начин на живеење.

10/01/2019

Leave a reply