Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Philips: Healthy day

Живееме здраво :)

Клиент: Philips
Година: 2017
Во склоп на промотивните активности за Philips блендерите и џусерите, го организиравме Philips Healthy Day, настан посветен на здравото живеење и исхрана. Настанот се одржа во градскиот парк во Скопје и имаше за цел да ги промовира производите од линијата за здрав живот на Philips, како и да го значи стартот на Philips онлајн предизвикот во кој од публиката баравме да сподели свои фотографии од 6 здрави оброци во 1 недела. На локацијата, посетителите може да пробаат сокови и смутис направени со помош на апаратите на Philips, да се советуваат со промотерите или пак да се дружат и да уживаат во супер атмосферата со инфлуенсерите ангажирани за кампањата – Ружица Антиќ, Сања Ристиќ Пецаковска и Дејан Пецаковски.

31/10/2018

Leave a reply