Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Пакомак: Селектирај иднина!

Нашиот придонес за почисто Скопје :)

Клиент: Пакомак
Година: 2017

Сите ние се згрозуваме од фотографиите на интернет со расфрлано ѓубриште. Но, што правиме за да ја подобриме средината каде што живееме?

Промените започнуваат од нас самите и заради тоа на 14.10.2017 во Скопје Север организиравме еко акција во рамки на проектот „Селектирај Иднина“.

Иако во мал број, сите што учествуваа во акцијата допринесоа едно мало парче од Скопје да стане поубаво место за живеење и да се соберат околу 4 кубни метри амбалажен отпад.

31/10/2018