Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Netcetera: Запознајте се со тимот

Клиент: Netcetera
Година: 2018

Долго време го баравме вистинскиот начин да ја раскажеме приказната на Netcetera за да дојдеме до заклучок дека сепак најдоброто решение било до нас целото време. Ја раскажуваме приказната на Netcetera преку нејзините вработени. Развивме видео серијал во кои разговараме со вработените на Netcetera – од оние што се штотуку вработени па сè до првиот пензионер во компанијата. Сите досега објавени видеа се достапни на Facebook страницата Netecetera Macedonia.

31/10/2018

Leave a reply