Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

НЦП Брегалница: Втора Инста Тура

Клиент: НЦП Брегалница
Година: 2018

На 03 и 04 ноември 2018 ја организиравме втората Инстаграм тура низ брегалничкиот регион со цел промовирање на убавините во овој дел од државата и промовирање на проектите на нашиот клиент, Програмата за зачувување на природата во Mакедонија.

Заедно со 10 Инстаграм инфлуенсери ги посетивме старите монументални дрвја на Mалешевски планини, Ченгино Кале, локалитетот Кукуље, античкиот град Баргала, Пониква на Осоговски Планини и уште неколку интересни локации. Како си поминавме можете да погледнете во двете видеа подолу, а многу повеќе информации можете да дознаете на Facebook страницата: Со грижа со бериќет и Instagra профилот: Со грижа до бериќет

06/03/2019

Leave a reply