Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Монтенегро: Промоции за Воштане

Клиент: Монтенегро, Воштане
Година: 2019

Организиравме серија на instore промоции во супермаркети низ Македонија за брендот „Воштане”.

Во текот на месец мај и јуни во повеќе маркети во Скопје, Велес, Куманово, Струмица, Гевгелија, Охрид, Прилеп, Струга, Битола и Кичево организираме дегустации на далматинската пршута, буџола, панцета и печеница.

Повеќе од 2000 случајните минувачи во маркетите имаа можност да ги пробаат различните месни производи и да го најдат нивниот совршен далматински вкус.

27/06/2019

Leave a reply