Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Машински Факултет Скопје: Дизајн на брошура

Ни беше големо задоволство и чест што бевме дел од големиот јубилеј – 60 години Машински Факултет Скопје.

Нашиот придонес го дадовме со дизајн на брошура која го отсликува 60 годишното работење и искуство на факултетот, но и нивниот поглед кон иднината и можностите за раст на МФС.

14/01/2020

Leave a reply