Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Лашко пиво: Фотографирање за социјални медиуми

Клиент: Пивара Скопје, Лашко пиво

Година: 2019

За потребите на Facebook и Instagram страниците на Лашко пиво Македонија организиравме фотосесија низ различни локации во Скопје. Замислата на фотосесијата беше да се прикажат различните ситуации и амбиенти во кои се конзумира Лашко.

15/01/2020

Leave a reply