Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Ладна: летни промоции

Клиент: Магрони – Ладна

Година: 2019

Во склоп на кампањата за претставување на новата амбалажа на Ладна вода организиравме серија од 40 промоции ширум Македонија. Ги искористивме летните горештини за да ја освежиме нашата публика кога најмногу и’ требаше.

Ги лоциравме најфреквентните локации во Скопје, Битола, Охрид, Струмица, Струга, Гостивар и Куманово како и плажите во Преспа и Дојран каде на минувачите им поделивме разладени шишенца Ладна вода и им ја претставувме новата амбалажа. Дополнително ги пресретнавме сите оние кои патуваа на патарините кон Охрид и на граничниот премин „Богородица”.

13/01/2020

Leave a reply