Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Гранап: Се враќаме на школо

Клиент: Гранап
Година: 2018

Време е да се збогуваме со летото и да се подготвиме за училиште. Омилениот маалски маркет, Гранап е тука да помогне со подготовките. 🙂 Заедно, ја промовиравме линијата на училишни производи – тефтери, пенкала, боички, ранци со помош на stop-motion анимација интересна за дечињата и родителите. 🙂

19/12/2018

Leave a reply