Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Гранап: Маалски муабети

Клиент: Гранап
Година: 2018

Секое маало има свои приказни, легенди, традиции. Заедно со Гранап и познатите скопски ликови од различни генерации, одлучивме да ги раскажеме на Facebook страницата на Гранап. Приказните се раскажуваат преку текстови придружени со фотографии од нашите маалски ликови фотографирани пред некој од маркетите на Гранап. 🙂

19/12/2018

Leave a reply