Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Фармахем: Инста Тура

Уживавме во еден од најубавите региони во Македонија :)

Клиент: Фармахем
Година: 2017, 2018

Веќе две години активно работиме на промовирање на Брегалничкиот регион преку комуницирање со нашата целна група на социјалните медиуми, блогот и веб сајтот наменети за овој проект.

Еден од настаните кои направи навистина голем импакт во промовирање на регионот беше инста турата која ја организиравме пролетта 2018та година. Поканивме 10 инфлуенсери и заеднички посетивме повеќе од 10 локации во регионот. Заеднички уживавме во убавините кои тие ни ги пружаат, во вкусната храна, во интересните приказни на локалците.
Погледнете како изгледаше целото патување во видеото 🙂

31/10/2018

Leave a reply