Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Браво Кафе: Светски ден на кафето

Клиент: Браво Кафе
Година: 2018

За да го одбележиме Светскиот ден на кафето, заедно со нашиот клиент Браво Кафе одлучивме во 2018 година да изненадиме триесетина Instagram и Twitter пријатели, вистински љубители на кафето, со мало пакетче со персонализирани подароци.

Преку споделување на фотографии од страна на инфлуенсерите Браво Кафе дојде до голем број на органски објави кои стигнаа до значаен број на интернет корисници и со тоа Браво си ја зацврсти својата позиција како водечки кафе бренд во Mакедонија и единствен бренд кој што го одбележа овој ден.

06/03/2019

Leave a reply