Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Биана Шуз: Фотосесија на колекција есен/зима

Клиент: Biana Shoes

Година: 2019

Оваа година нашиот клиент Biana Shoes стави посебен акцент на новата колекција есен/зима 2019.
За таа цел изработивме професионална фотосесија која потоа беше споделена на социјалните мрежи и во PR соопштенија на најчитаните локални портали.

За фановите на Biana Shoes организиравме и мини натпревари на Facebook и Instagram,  а ангажиравме и инфлуенсерки кои преку своите објави ги инспирираа следачите и ја презентираа понудата за оваа сезона.

Резултатите од кампањата која траеше 1 месец се:

  • 1000 нови Facebook Likes
  • 181% зголемен Facebook reach
  • 291% зголемување на Facebook engaged users
  • 1600 нови следачи на Instagram
  • 100 нови пораки на Instagram
  • Најуспешната објава од кампањата има 8.500 коментари.
12/01/2020

Leave a reply