Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Арџира: Дизајн на корпоративни подароци

Клиент: Argjira

Година: 2019

Ги дизајниравме и изработивме празничните корпоративни подароци за златарата Argjira. Покрај специјализирана фотосесија за накитот, дизјаниравме и кеса, тефтер, календар за маса, пенкало и ѕиден календар.

Концептите на фотографиите ги изработивме заедно со Ани и Дими, кои ги ангажиравме за фотографирање на целиот календар.

15/01/2020

Leave a reply