Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Браво Кафе: Активација за светски ден на кафето

Клиент: Bravo Caffe

Година: 2019

1 Октомври се прославува како Меѓународен ден на кафето низ целиот свет.
Заедно со Браво кафе го одбележавме овој ден заедно со најверните фанови, како и највлијателните инстаграмџии, љубители на кафето.
Подготвивме сет подароци кој содржеше Браво кафе Класик, Браво кафе Премиум, Браво кафе Капучино, брендиран филџан за кафе, брендирана лажичка и персонализирана честитка/картичка. За изненадувањето да биде поголемо, секој од инфлуенсерите и фановите доби и колаче кое изгледаше комплетно исто како Браво филџаните.

Резултатите од оваа Instagram активација се следни:

  • 487 potential reach
  • Споделени 40 Insta-Story видеа во рок од 24 часа
  • Споделени 37 Insta-Story фотографии во рок од 24 часа
13/01/2020

Leave a reply