Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Ацерола: Приказната на Ана Ацерола

Клиент: Алкалоид
Бренд: Ацерола
Година: 2016

Приказната на Ана и нејзините другарчиња ја раскажавме на Facebook страницата на Acerola Алкалоид. Со помош на фановите на Acerola одлучувавме што ќе прави Ана, каде ќе прошета, што ќе појадува… Од објавите на Facebook страницата подоцна развивме боенка за дечиња која што беше поделена низ цела Македонија во тираж од 10.000 примероци.

30/10/2018