Petar Pop Arsov No. 8 1/5 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Портфолио

Vip: Spirit клуб со Дупер
Vip: Промовирање на MyKi Pets
Подравка: Супа на денот
Гранап: Маалски муабети
Гранап: Се враќаме на школо
Vip: online натпревар „Нека трепка“
Vip: Кампања за филмска програма
Vip: Првиот 3D пост
Philips: Кампања за тримери
Philips: Џусери и блендери
Vip: Гласање со Дебелиот Крај
НЦП Брегалница: Втора Инста Тура
Браво Кафе: Светски ден на кафето
Браво Кафе: Активација за светски ден на кафето
A1: празнична активација со инфлуенсери
Гранап: Содржина за социјални медиуми
Vip: Потрага по скриено богатство
Браво кафе: Интернационален ден на кафето 2020 – Instagram активација
The Lashko Way
Фармахем: Инста Тура
PROMES: Медо Готви
Пакомак: Селектирај иднина!
Стоби Флипс: Facebook Кампањи
Ацерола: Приказната на Ана Ацерола
Philips: Healthy day
Vip: Ноќна смена
Vip: Cosplay настан за финалето на Game of Thrones
A1: Активација на Game Fest
A1: World of music активации на настан
Фармахем: Инста Тура
Пакомак: Селектирај иднина!
Netcetera: Запознајте се со тимот
Vip: Spirit клуб со Дупер
Гранап: Се враќаме на школо
Vip: Livestream на Масимо Савиќ
Vip: online натпревар „Нека трепка“
Vip: Кампања за филмска програма
Vip: Серијал за велосипедисти
Philips: Кампања за тримери
Vip: Гласање со Дебелиот Крај
The Lashko Way
PROMES: Медо Готви
Vip: летни промоции
Vip: Промоции во кино
Монтенегро: Промоции за Воштане
Ладна: летни промоции
Биана Шуз: Фотосесија на колекција есен/зима
Биана Шуз: Фотосесија на колекција есен/зима
Лашко пиво: Фотографирање за социјални медиуми
Лашко пиво: Фотографирање за социјални медиуми
Машински Факултет Скопје: Дизајн на брошура
Машински Факултет Скопје: Дизајн на брошура
Арџира: Дизајн на корпоративни подароци
Арџира: Дизајн на корпоративни подароци
Ладна: Празнична илустрирана приказна
Ладна: Празнична илустрирана приказна
Vitalia: Имагинацијата креира реалност
Vitalia: Имагинацијата креира реалност

Здраво, мило ни е што те запознавме 🙂

Нашите клиенти

Нашите клиенти

 

 

Како можеме да ти помогнеме?

Ајде да си муабетиме 🙂

контактирај нè

НАШАТА ЛОКАЦИЈА

ул. Петар Поп Арсов бр.8-1/4 1000 Скопје, Македонија

[recaptcha size:compact]