Bul. Partizanski Odredi 43а 1000 Skopje, Macedonia
+389026152900

Портфолио

Имаме направено некои навистина кул работи!

Vip: Spirit клуб со Дупер
Маестро: Биди Маестро во твојата кујна!
Netcetera: Запознајте се со тимот
The Lashko Way
НЦП Брегалница: Инста Тура
PROMES: Медо Готви
Пакомак: Селектирај иднина!
Стоби Флипс: Facebook Кампањи
Ацерола: Приказната на Ана Ацерола
Philips: Healthy day
Vip: летни промоции
НЦП Брегалница: Инста Тура
Пакомак: Селектирај иднина!
Care: Поддршка за развој на земјоделски задруги
Vip: Spirit клуб со Дупер
Маестро: Биди Маестро во твојата кујна!
Netcetera: Запознајте се со тимот
The Lashko Way
PROMES: Медо Готви
Philips: Healthy day
Vip: летни промоции
Машински факултет: Брошури

Запознајте го тимот.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Некои од компаниите и луѓето со кои соработуваме:

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Некои од луѓето и компаниите со кои сме соработувале:

Како можеме да ти помогнеме?

Ајде да си муабетиме 🙂

контактирај нè

НАШАТА ЛОКАЦИЈА

Бул. Партизански Одреди 43а 1000 Скопје, Македонија