mk / en
Агенција за

Дигитален Маркетинг

Што правиме?
Креираме дигитални стратегии, развиваме онлајн кампањи, градиме долгорочни врски помеѓу брендовите и нивната публика, развиваме содржина за социјални медиуми, блогови и веб сајтови, изработуваме дигитални и мобилни апликации, веб сајтови и уште многу повеќе :)

Услуги

 • service image Стратегија

  Стратегија

  Стратегија за настап на социјални медиуми
 • service image Менаџмент

  Менаџмент

  Менаџмент на социјални медиуми
 • service image Апликации

  Апликации

  Изработка на Facebook апликации
 • service image Рекламирање

  Рекламирање

  Рекламирање на социјални медиуми и веб портали
 • service image Содржина

  Содржина

  Креирање на содржина
 • service image Консултантски услуги

  Консултантски услуги

  Консултантски усуги за интернет маркетинг

За нас

Brand Union е агенција за дигитален маркетинг која е посветена на испорачување на комплетни решенија за компаниите и брендовите кои избрале да патуваат низ бесконечните пространства во светот на дигиталните и социјалните медиуми.
 
Полето на нашата работа е широко колку и светот на дигиталните и социјалните медиуми: бесконечно, во континуирана промена и раст. Ние се менуваме, се адаптираме и растеме како што се менува и дигиталниот свет: многу брзо, континуирано, секојдневно.

Контакт

 • +389 (0)2 6152 900
 • contact@brandunion.mk
 • бул. Партизански Одреди 43а 1/15
  1000 Скопје, Македонија